איך ליצור מנות ברמה של מסעדה
במינימום זמן והתעסקות
באמצעות נינג’ה גריל

ברוכים הבאים לתוכנית
NINJA MASTERY!

מטרת התוכנית היא להפוך אתכם
למאסטרים עם הנינג’ה ושבסופה תדעו כל מה שצריך
כדי לשלוט במכשיר ולהצליח להכין איתו מנות מרשימות וטעימות.
הכנו לכם כאן למטה תוכן סופר שווה ואנחנו כבר ממש מתרגשים
על ההזדמנות להעניק לכם אותו.
אז קדימה! כנסו למטבח, הדליקו את המכשיר,
אנחנו יוצאים לדרך. 

מודול #1: מבוא לנינג'ה גריל
היכרות מעמיקה עם המכשיר

הכנו לכם הדרכה מפורטת על כל אחד מדגמי הנינג’ה השונים.
בחרו את סוג הדגם שלכם כאן למטה והתחילו 
ללמוד איך
להפוך אותו לשף הפרטי שלכם.

מודול #2: NINJA MASTER CHEF
הבנה ותרגול תוכניות הבישול

שימו לב: על מנת שהלימוד יהיה מובן,
מומלץ לצפות במודול 2 רק לאחר מודול 1.

פרק ראשון: לנצח עם תוכנית Air Fry
הסודות לטיגון באוויר חם שיוצא מושלם.

  • היכרות והסבר על התוכנית.
  • טיפים לטיגון באוויר חם מוצלח.
  • הכנת צ’יפס תפוחי אדמה.
  • הכנת סיגר דגים מושלם.
  • הכנת שניצל אבוקדו.
  • הכנת לביבות תפוחי אדמה.
  • הכנת לביבות בשר.
  • הכנת צ’יפס בטטה.
  • הכנת שניצל ביתי קריספי.
  • הכנת כנפיים בציפוי פריך.
  • הכנת פלאפל באייר פריי.
  • הכנת שניצל חציל עם סלסת עגבניות.
  • הכנת חזה עוף בטמפורה.

פרק שני: תוכנית GRILL (גריל)
על האש בתוך הבית

  • דיוק שיוצא עסיסי: מידות עשייה ושימוש במד חום.
  •  הכנת סטייק אנטריקוט.
  •  שיטת צלייה Reverse Sear- הדגמה על קאובוי סטייק. 
  • הכנת טטאקי בשר עם מתכון לרוטב מנגו אסייתי.
  • הכנת רוסטביף. 
  • הכנת סטייק דנבר. 
  • הכנת קבב. 
  •  הכנת עראייס ב-3 דרכים שונות.
  • הכנת פרגיות במרינדה.
  • הכנת סטייק אסדו ומיאמי ריבס.
  • הכנת חזה עוף בגריל.

פרק שלישי: תוכנית צלייה (ROAST)

  • הכנת סופריטו שוקיים ותפוחי אדמה.
  • הכנת מוקפץ נתחי פרגית עם ירקות. 
  • הכנת מנת סוכריות שוקיים.
  • הכנת פסטרמה מחזה עוף.
  • הכנת שווארמה הודו. 
  • הכנת עוף שלם.
  • הסבר על תוכנית צלייה.

פרק רביעי: תוכנית אפייה (BAKE)
לחמים ומאפים בקלי קלות

  • הכנת לחמעג’ון. 
  • הכנת פריקסה.
  • הכנת פוקאצ’ה.
  • הכנת חלות לשבת. 
  • הכנת לחמניות בגרסה רגילה ובגרסת שוקולד. 
  • הכנת פיתות ביתיות מושלמות. 
  • הכנת כיכר לחם כוסמין (או רגיל). 
  • הכנת פשטידת כרוב וגזר נהדרת.
  • עקרונות ברזל להצלחה בהכנת מאפים בנינג’ה. איך להשיג אפייה אחידה. 

פרק חמישי: ייבוש מזון
לנצל את תוכנית Dehydrate

  • הכנת ביף ג’רקי.
  • הכנת לדר פירות.
  • הכנת אבקת מרק ביתית.
  • היכרות והסבר על התוכנית.

מודול #3
טכניקות בישול והכנה בנינג'ה

פרק ראשון: שלמות של דגים
טכניקות דגים בנינג'ה

  • הכנת קציצות דגים ברוטב עגבניות ויין לבן.
  • הכנת מאפה סלמון – Salmon Wellington.
  • הכנת מנת ברבוניות מטוגנות בקמח.
  • הכנת דג שלם.
  • הכנת פילה דג בגריל.
  • עצות וטכניקות לצליית דגים.

פרק שני: ירקות וסלטים
קסם הנינג'ה על הירקות שלכם

  • הכנת חצילים ממולאים ברוטב עגבניות מדהים.
  • הכנת אנטיפסטי מושלם.
  • הכנת פוטטוס קריספיים.
  • הכנת זעלוק מרוקאי – סלט ירקות צלויים בגריל.
  • הכנת מסבחה דלעת.

בונוסים!

בונוס #1: קינוחים מושלמים בנינג'ה עם השף אבי סיגאוי

לאחר שבמודול 2 למדנו להכין כל כך הרבה סוגי מזון בנינג’ה, במודול הזה נעלה עוד רמה למעלה ונכין יצירות קונדיטוריות מדהימות. החל ממאפים, עוגות, עוגיות ועוד. לא יאמינו שהכנתם את זה בנינג’ה.

בונוס #2:
הדרכת ניקיון נינג'ה גריל בקלות

בונוס #3: חוברת מתכונים דיגיטלית להדפסה

כל המתכונים שתלמדו בתוכנית –
מסודרים, ונוחים לשימוש במטבח בתוך חוברת אחת מרוכזת.
אתר קורסים מתקדם מבית
 
סקולילנד

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

התחברות לאתר