תוכנית צעד אחר צעד,
איך ליצור מנות ברמה של מסעדה
במינימום זמן והתעסקות
באמצעות נינג’ה גריל

זה בטח ישמע לך הזוי…

עד סוף העמוד הזה אני מבטיח לחשוף
בפניך את הדרך הסלולה
והמהירה להשתמש בנינג’ה גריל
כדי להכין אוכל מרשים וטעים בקלות.

לא משנה אם זה הצעד הראשון שלך
בעולם הנינג’ה ואין לך שום ניסיון…
או שכבר כמה חודשים של שימוש, ניסוי ולמידה מאחוריך,
אבל מרגיש לך
שעדיין לא לקחת מהמכשיר הזה
את כל מה שיש לו להציע.
בכל מקרה, העמוד שלפניך
הולך לשנות לך את החיים במטבח.

אני יודע איך זה מרגיש...

בער בך הרצון להתחיל להשתמש בנינג’ה.
 
אולי כדי לקצר תהליכים ולחסוך זמן הכנה…
אולי כדי לאכול בריא יותר ללא שמן…
אולי כי חלמת על ”על האש” בתוך הבית…
ואולי כי פשוט רצית חיים
קלים ונוחים יותר במטבח.
 
בכל מקרה, אני בטוח שנתקלת
לפחות עם חלק מהבעיות הבאות,
ולכן חשוב לי מאוד לבקש ממך לקרוא את
כל העמוד הזה עד הסוף:

בעיה מס’ #1: חוסר הבנה

הרגשת שאין לך הבנה מלאה
לגבי התוכניות, הפונקציות והאביזרים במכשיר,
ללא הידיעה מתי, למה ואיך צריך להשתמש בכל אחד מהם.

בעיה מס’ #2: הפחד לנסות דברים חדשים

תחושת חוסר בטחון האם זה הולך להצליח.
 אולי זה גרם לך לפחד 
לנסות דברים חדשים בגלל אי ודאות 
איך זה עומד לצאת.

בעיה מס’ #3: האוכל לא יצא מוצלח

ניסוי וטעיה עם המכשיר 
לא יצא לך כל כך טוב בכל או בחלק מהפעמים, 
אולי אפילו זה יצא יבש או שרוף והכל הלך לפח.

זה לא חייב להיות ככה...

לפני שנה וחצי גם אני
,נכנסתי לעולם הנינג’ה
והייתי צריך לפתור את אותן בעיות
שעומדות כרגע מולך.

ביליתי ימים ושעות במחקר- חרשתי את האינטרנט,
שוחחתי עם חברים בשלנים
שעובדים עם המכשיר,
אספתי כמויות של מתכונים מהרשת,
חיפשתי בכל מקום שיכול לספק לי
עצות מועילות לשאלות שהיו לי…

לבסוף מצאתי מה הדרך ליצור
אוכל מושלם בנינג’ה בלי לבזבז זמן.
הדרך פשוטה וכוללת 3 מרכיבים,
כאשר שילוב שלהם הוא המתכון המנצח
שיהפוך כל אחד למקצוען בנינג’ה:

היכרות מעמיקה עם המכשיר

הבנה של כל התוכניות והפונקציות,
לא רק תעזור לך לדעת מה המכשיר הזה באמת מסוגל, אלה גם מה ההפעלה הנכונה לכל סוג מזון.

דיוק שיוצא עסיסי

הנינג’ה פועל על טמפרטורות גבוהות וסירקולציה חזקה של אוויר. כל דקה כאן תקבע האם תקבלו סטייק רך או יבש כמו סוליית נעל. לכן, היכולת לדייק? קריטית.

רעיונות ומתכונים לניצול מלא של המכשיר

זה לא רק סטייק ושניצל! המכשיר הזה יודע לייצר מגוון מנות כל כך גדול. האפשרויות פשוט אינסופיות.

תיעדתי את כל התהליך והחלטתי 
לארגן אותו עבורך בשיטה פשוטה וקלה ליישום.

אבל לקחתי את זה רמה למעלה…

וקראתי לשף יוסי הבלין
שיתן לך את הטכניקות והעצות

ששמורות למקצוענים בלבד
כדי שגם לך יצליח עם הנינג’ה
וכל מנה שלך תראה כמו מליון דולר.

אבל לא הסתפקתי בזה וקראתי גם לשף הבינלאומי
אבי סיגואי שמתמחה בעולם הקונדיטוריה העילית,
כדי שילמד אותך להכין קינוחים ומתוקים מושלמים במכשיר.
יחד שילבנו כוחות כדי ליצור 
יצירת אומנות,
כמוה לא הייתה בישראל…
 
תוכנית צעד אחר צעד, 
שתלמד אותך כיצד להוציא מהמכשיר 
את מלוא הפוטנציאל שבו
כדי ליצור בקלות מנות טעימות ומרשימות, 
גם אם כרגע יש לך אפס ניסיון או ידע.

מה התוכנית הזו תעשה עבורך?

תחסוך לך שעות של ניסוי וטעיה, אוכל שהולך לפח, והמון המון תסכול שגורם להרבה מאיתנו להתייאש ולוותר על חלום הנינג’ה…

תעלים את הפחד לנסות דברים חדשים ותתן לך תחושת ביטחון ושליטה במכשיר.

תפתח בפניך עולם שלם של טעמים חדשים ומנות להכנה בנינג’ה, עם הבנה של כל מה שאפשרי איתו.

תעזור לך לבזבז פחות מאמץ וזמן על תפעול
המכשיר ונקיון.

תחסוך לך שעות של מחקר,
טלפונים וחיפוש מידע לגבי השאלות
שהכי מפריעות לך.

מה מחכה לך בפנים?

מודול #1: מבוא לנינג'ה גריל

כרטיס הכניסה לעולם הנינג'ה

  • הוראות השימוש VIP: להכיר את צג הכפתורים כמו את כף היד שלך ולהבין בדיוק על מה ללחוץ כדי לבצע כל פעולה.
  • ציוד נלווה: היכרות והסבר על כלי המכשיר: החל מהסלסלה המחוררת ועד למגן הנתזים. 
  • אביזרים חיצוניים: הסבר על המותר והאסור וגם המלצות על כלי עזר שימושיים.
  • הצעדים להכנת מתכון במכשיר.
  • הוראות ואזהרות חשובות.

מודול #2:
NINJA MASTER CHEF

פרק ראשון: חגיגת בשרים ועופות

חלק א- על האש בתוך הבית: תוכנית GRILL
  • דיוק עסיסי: מידות עשייה ושימוש במד חום.
  • הכנת סטייק אנטריקוט.
  • שיטת צלייה Reverse Sear- הדגמה על קאובוי סטייק.
  • הכנת טטאקי בשר עם מתכון לרוטב מנגו אסייתי.
  • הכנת דנבר סטייק.
  • הכנת קבב. 
  • הכנת עראייס ב-3 דרכים שונות.
  • הכנת פרגיות במרינדה.
  • הכנת סטייק אסדו ומיאמי ריבס.
  • הכנת חזה עוף בגריל.
חלק ב- בישולים: תוכנית ROST
  • הסבר על תוכנית צלייה.
  • הכנת סופריטו עוף ותפוחי אדמה. 
  • הכנת פסטרמה חזה עוף.
  • הכנת מנת סוכריות שוקיים.
  • הכנת שווארמה הודו.
  • הכנת מוקפץ נתחי פרגית וירקות.
  • הכנת עוף שלם.

פרק שני: לנצח עם תוכנית Air Fry
הסודות לטיגון באוויר חם שיוצא מושלם.

  • היכרות והסבר על התוכנית.
  • טיפים לטיגון באוויר חם מוצלח.
  • הכנת צ’יפס תפוחי אדמה קריספי.
  • הכנת שניצל חזה עוף מושלם.
  • הכנת לביבות תפוחי אדמה.
  • הכנת לביבות בשר.
  • הכנת שניצל אבוקדו.
  • הכנת צ’יפס בטטה.
  • הכנת כנפיים בציפוי פריך.
  • הכנת פלאפל באייר פריי.
  • הכנת שניצל חציל עם סלסת עגבניות.
  • הכנת חזה עוף בטמפורה.

פרק שלישי: ייבוש מזון
לנצל את תוכנית Dehydrate

  • היכרות והסבר על התוכנית.
  • הכנת פירות יבשים.
  • הכנת ביף ג’רקי.
  • הכנת לדר.
  • הכנת אבקת מרק ביתית.
  • הכנת תבלין פפריקה ביתי.
  • הכנת עגבניות מיובשות.

פרק רביעי: שלמות של דגים
טכניקות דגים בנינג'ה

  • עצות וטכניקות להכנת דגים בנינג’ה.
  • הכנת קציצות דגים ברוטב עגבניות ויין לבן.
  • הכנת מאפה סלמון וולינגטון.
  • הכנת פילה דג בגריל.
  • הכנת סיגר דגים מושלם.
  • הכנת ברבוניות מטוגנות בקמח.
  • הכנת דג שלם.

פרק חמישי: ירקות וסלטים
קסם הנינג'ה על הירקות שלכם

  • הכנת אנטיפסטי מושלם.
  • הכנת פוטטוס קריספיים.
  • הכנת זעלוק- סלט ירקות מרוקאי בגריל.
  • הכנת מסבחה דלעת.
  • הכנת חצילים ממולאים ברוטב מדהים.

פרק שישי: מאפייה ביתית
לחמים ומאפים בקלי קלות

  • עקרונות ברזל להצלחה בהכנת מאפים בנינג’ה.
    איך להשיג אפייה אחידה.
  • הכנת לחמעג’ון מושלם.
  • הכנת לחמניות.
  • הכנת פיתות ביתיות.
  • הכנת לחם כוסמין (או רגיל).
  • הכנת חלה לשבת.
  • הכנת פוקאצ’ה.
  • הכנת פשטידת כרוב וגזר.

אבל זה לא הכל...

ציידתי אותך גם בעוד בונוסים שווים שיעזרו לך
להפוך את ההתקדמות לקלה ונטולת מאמץ ככל האפשר…

בונוס #1

הדרכה: קינוחים ומתוקים בנינג'ה

    ”אנשים לא מאמינים שהכנתי את זה בנינג’ה”  

 מה אם הייתי אומר
שאתם יכולים להכין במכשיר שלכם
קינוחים ומתוקים מושלמים בקלות?

בהדרכה הזו נעלה עוד כמה רמות למעלה,
ונלמד איך לקחת את המכשיר התמים הזה, ולחולל איתו קסמים…
מה אנחנו הולכים להכין? קבלו:

בונוס #2

הדרכה: ניקיון אפקטיבי לנינג'ה

אם הרגשת שניקיון המכשיר די מעיק במקרה הטוב,
או ממש סיוט במקרים קשים יותר.
אולי לפעמים אפילו רק המחשבה כמה זמן יקח
הניקיון והתפעול, עוררה בך רצון
לוותר ולעבור לסיר, מחבת או תנור.
ההדרכה הזו תעזור לך
להפוך אותו קל יותר.

בונוס #3

מפגש Chef Master Class

מחויבים להצלחה שלכם!
בסיום התוכנית נעלה יחד לזום,
לשיעור לייב עם שף יוסי הבלין.
נכין ביחד מתכונים בנינג’ה ונענה על שאלות.
נוודא שהכל מובן ושלא נשארו שום מחסומים
בינכם לבין הצלחה פנומנלית עם המכשיר.

מי המרצים בתוכנית?

השף יוסי הבלין

שף פרטי לאירועי יוקרה וערבי בשר.
עם עבר עשיר במספר מסעדות בישראל. מבשל אירועי בוטיק לחברות ולקוחות פרטיים כבר מעל 8 שנים.

השף הבינלאומי אבי סיגאוי

עם ניסיון קולינרי של מעל 37 שנים, נחשב לאחד מגדולי השפים בארץ. בעל מעל 55 מדליות זהב, כסף וארד ושמונה גביעים כאלוף האלופים מתחרויות בישול מרחבי העולם. בעל תעודת מקצוע סוג 5 מטעם מדינת ישראל.

יאיר אייזיק

מנהל התוכן הקולינרי במותג Faster Chef בישראל בשנתיים האחרונות, מקים קהילת המתכונים הגדולה Low & Slow. יוצר התוכן הטכני של התוכנית.

אפשר לקבל טעימה לדוגמא?

בשמחה! קבלו 4 שיעורים מתוך התוכנית- מתנה עלינו.

אז כמה זה שווה לך?

בוא נחשב ביחד-
כמה שווה לך היכולת לבשל,
לטגן, לצלות ולאפות בנינג’ה בקלות? 
או, כמה שווה לך למקסם את היכולות של המכשיר
שגם ככה עלה לך לא מעט כסף? 

אבל לא פחות חשוב:

כמה שווה שעה שלך?

כמה זמן יתפנה לך להקדיש לדברים האהובים עליך
אם אחסוך לך שעתיים, 4 או 10 על מחקר, ניסוי וטעיה?

וכמה זמן יתפנה לך כל יום,
עם היכולת לקצר תהליכים ולהכין את

אותו אוכל טעים בפחות זמן ומאמץ?

לכן שווי התוכנית הזו הוא לפחות

 1,250₪

אבל מכיוון שמדובר בתוכן דיגיטלי
והעלויות שלי עליו נמוכות,
וגם כי האהבה שלי לעזור לאנשים מנצחת הכל,
אני יכול להרשות לעצמי להציע לך את התוכנית

במחיר מיוחד של 499₪

אבל, בגלל שהתוכנית נמצאת
כרגע במכירה מוקדמת,
החלטתי לתת לך באופן חד-פעמי
-ולתקופת ההשקה בלבד-
בהשקעה נמוכה משמעותית:

297 ש''ח בלבד!

כולל כל הבונוסים במתנה.

איך מצטרפים?

פשוט מאוד!
1. ממלאים את הפרטים בטופס ההרשמה.
2. עוברים לעמוד התשלום המאובטח.
3. מקבלים גישה מיידית במייל.

אם רכשת את התוכנית,
והיא לא הייתה שווה לך את מה שהשקעת בנו כאן,
ולא קיבלת את הערך שהובטח
אני מעניק לך החזר של 100% אחוז
על ההשקעה שלך. כל הסיכון עלי.

תשובות לשאלות שאולי שאלת

4 דברים מרכזיים-
א. תוכנית הוידאו ”NINJA MASTERY”, הכוללת- פרק מבוא לנינג’ה גריל, פרק על בשרים ועופות, פרק על טיגון באוויר חם, פרק על ייבוש מזון, פרק על הכנת דגים בנינג’ה, פרק על הכנת ירקות וסלטים בנינג’ה, פרק על אפייה מוצלחת בנינג’ה עם מאפים ולחמים.
ב. הדרכת ווידאו להכנת קינוחים ומתוקים בנינג’ה.
ג. הדרכת ווידאו איך לנקות את הנינג’ה.
ד. תקבלו שיעור זום בשידור חי ביחד עם שף יוסי הבלין הכולל תרגול מתכונים ושאילת שאלות.

באופן עקרוני: יעוד התוכנית הוא עבור מכשירי נינג’ה גריל,
שזה אומר- דגם AG301, דגם SMART XL 551/553, דגם MAX PRO 651/653, דגם eg203 ועוד.

 

אבל, אם יש לכם מכשיר אחר, עם תוכניות בישול דומות לאלו של הנינג’ה גריל,
הגיוני שהתוכנית תתאים גם לכם.
תוכניות הבישול אותן אנחנו מדגימים בתוכנית הם-
גריל (GRILL), צלייה (ROAST), טיגון באוויר חם (AIR FRY/ AIR CRISP), אפייה (BAKE), ייבוש מזון (Dehydrate).
בדקו אלו מהם נמצאות במכשיר שלכם.

כתוב למעלה תחת הכותרת ״כמה זה שווה לכם״ כאן.

עבור כל התכנים הדיגיטליים תקבלו גישה במייל, אל הכתובת אותה תזינו בטופס.

שלחו אלינו מייל קצרצר ולאחר מכן נבצע לכם החזר של 100% מהתשלום.

יש לי שאלות נוספות, יש עם מי לדבר?

בהחלט, לכל שאלה מוזמנים לדבר איתנו
בצ’אט ווצאפ, בלחיצה על הכפתור כאן למטה

אתר קורסים מתקדם מבית
 
סקולילנד

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

התחברות לאתר